A True Story...

A True Story is een hartverwarmende documentaire die je binnenloodst  in de wereld van het Sarmila-project.  Dit onderwijsproject schenkt een veertigtal kinderen, vooral meisjes, een studiekans zodat ze zichzelf kunnen optillen op de sociale ladder.

Gedurende hun groei naar zelfstandigheid volgt het project het studietraject van de studenten en krijgt de familie, waar nodig ondersteuning omtrent woning en gezondheidszorg.

Het is het ware verhaal van enkelen wiens leven een wending nam.

A True Story gaat over dromen, samen op pad gaan en dan op eigen benen staan.

Het Sarmilaproject is sinds 1994 actief in Bhaktapur en Sipadol, Nepal.

A True Story werd in Nepal gefilmd in april 2014.

Noot : Een jaar later, april 2015, werd Nepal getroffen door een ernstige aardbeving, waardoor vele mensen hun woning verloren.  De locaties, de woningen en de mooie historische plekjes, die je ziet in A True Story, zijn veelal vernield.  Daardoor koesteren we dit document nog meer en raakt het ons diep.

Gelukkig hebben al onze families de aardbeving overleefd, maar hun wereld werd grondig door elkaar geschud.   Ze hebben hulp nodig, meer dan ooit.

We bundelen onze krachten om hen te ondersteunen bij de heropbouw van hun woning en hopen dit later in een nieuwe documentaire met jullie te delen.

 
2,017 views

Bestellen DVD 'A TRUE  STORY': 12 euro (+ 5 euro verzendingskosten)

Je kan de DVD afhalen in Mechelen, Lier of Hever of laten thuisbezorgen.

Bestellen doe je door ons een mailtje te sturen op: [email protected]